تقدیر از برگزیدگان پژوهش و فناوری وزارت نیرو در سال 1403 به منظور ایجاد رونق و تبادل نظر در حوزه پژوهش و فناوری
به گزارش شماواقتصاد: محمدرضا کاویانپور در نشست خبری "رویداد ارائه معکوس و تقدیراز برگزیدگان پژوهش و فناوری صنعت آب و برق کشور" که در سالن اجتماعات موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو برگزار شد با تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) و همچنین ولادت امام خمینی (ره)، به چالشهای موجود در حوزه آب و فاضلاب اشاره کرده و بر اهمیت تغییرات اقلیمی و تأثیرات آن بر منابع آبی تأکید کرد.
وی به ضرورت ارتقاء ظرفیتهای پژوهشی و استفاده از تجربیات جهانی برای حل مشکلات آب کشور اشاره کرد و از وجود دو پژوهشگاه و سه مرکز تحقیقاتی در کشور خبر داد که در زمینه آب و فاضلاب فعالیت میکنند.
وی در ادامه، به حمایت از شرکتهای دانشبنیان و همکاری با آنها برای رفع نیازهای فناورانه در حوزه آب اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد که با همکاری و همفکری، مشکلات موجود کاهش یابد.
رییس موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو در جمع 42 شرکت دانشبنیان و 58 نماینده آنها در جلسه گفت: ما تلاش داریم تا در تصمیم گیری و تصمیم ساری ها در کنارمدیریت کلان وزارت نیرو حضور داشته باشیم، گفت: قول می دهیم بر حسب دستورات مقام معظم رهبری حمایت های لازم را از شرکتهای دانش بنیان داشته باشیم.
محمدرضا کاویانپور با بیان اینکه جهان در چالش ویژه تغییرات اقلیمی قرار دارد و اکنون نوک پیکان آن نیز متوجه بخش برق است، اظهار داشت: افزایش مصرف سوخت فسیلی باعث افزایش دما شده است و در آینده تنش آبی نیز گریبانگیر خواهد شد.
رییس موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو با بیان اینکه در کشور خودمان نیز تغییرات اقلیمی وسیعی در حال رخ دادن است، تاکید کرد: با بهره گیری از تجارب جهانی و دانش بنیان ها باید مشکلات ناشی از تغییر اقلیم را کاهش دهیم.
وی با بیان اینکه ما تلاش در تصمیم گیری و تصمیم ساری ها در کنارمدیریت کلان وزارت نیرو حضور داشته باشیم، گفت؛ قول می دهیم بر حسب دستورات مقام معظم رهبری حمایت های لازم را از شرکتهای دانش بنیان داشته باشیم.
کاویانپور بیان داشت: شرکتهای دانش بنیان با رویه های مختلفی در کشور پدید آمده اند و آسیب هایی داشته اند، در بررسی هایی که در چند ماه گذشته داشته ایم این شرکتها در مدیریت تقاضا مشکل داشتند.
وی ادامه داد: ما در راستای حل مشکل دانش بنیان ها رویکرد معکوس بکار بستیم به این ترتیب که شرکت های آب منطقه ای و آب و فاضلاب روبروی شرکتهای دانش بنیان قرار دادیم و متناسب با نیاز اقدام به فعالیت می کنند ما نیر اوضاع را رصد می کنیم و اگر توافقی بین این شرکت ها برقرار شود ما در کنارشان خواهیم بود که محصول بعد از ساخته شدن به خط مصرف برسد و در این رابطه مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
در پایان، کاویانپور بر اهمیت همکاری بین شرکتهای آب منطقهای و دانشبنیانها تأکید کرده و ابراز امیدواری کرد که با حمایتهای لازم، محصولات جدید به چرخه عملیاتی وارد شوند و به توسعه فناوری در کشور کمک کنند.
لیلا احمدی افشار
0 دیدگاه